Şampiyonlara Ödülleri Verildi

Bilek Güreşi ve Atletizm Dallarında Dereceye Giren Sporcularımza Ödülleri Okul Müdürümüz Ali Uzun Tarafından Takdim Edildi.

08.05.2023 668

Okulumuz öğrencilerinden Zercal Yıldırım bilek güreşi dalında il birincisi olduktan sonra katıldığı bölge şampiyonasında da birinci olarak bizleri gururlandırdı. 25-26 Mayıs'ta Türkiye şampiyonasında yer alacak olan şampiyon sporcumuza başarılar dileriz. Diğer başarılı sporcumuz Buse Mayda ise atletizm dalında il ikincisi olduktan sonra Türkiye şampiyonasında da 2. olarak Milli Takıma seçildi. Başarılı sporcularımıza okul müdürümüz Ali Uzun tarafından madalyaları takdim edilirken aynı zamanda bisiklet armağan edildi. Sporcularımızı ve onların başarılarında büyük pay sahibi olan beden eğitimi öğretmenlerimiz Recep Kendirci ve Nihat Çobankent'ı elde ettiği başarılardan dolayı kutluyoruz.

08-05-202308-05-202308-05-2023