Akşemseddin Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuzu Gaziantep´in nitelikli eğitim veren kurumlarından biri haline getirmek.

Misyon: Çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, ilerici, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, Türkçeye hakim, özgüveni yüksek gençler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 15:20
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %40
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL- FUTBOL- FUTSAL- BASKETBOL- MASA TENİSİ - KARETE- ATICILIK OKUL TAKIMLARI VARDIR
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E - TWİNİNG PROJESİ ÇALIŞILMAKTADIR.

Belgegeçer - (342) 360 1989

WEB - https://aksal.meb.k12.tr

Adres - Yeditepe Mh. 85065.Sk. No1 Şahinbey/GAZİANTEP İl ve İlçe Merkezine Uzaklık 4 km

Yatakhane Koğuşu :62
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Yeditepe Mh. Üniversiteye 5 Dk., Üçler Halı sahaya 5 Dk., Üniversite-Karataş yolunun yaklaşık 200 m. içerisinde solda.

Ulaşım Minibüs ve Halk otobüsü ile toplu ulaşım. Tramvaya 5 dk.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE : OKULUMUZ İL MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR. İLÇE MERKEZİNE: OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.